Mitä on Fustra?

Fustra on tapa harjoitella, eli se on oikeastaan kaikkea sitä harjoittelua, mitä olet tottunut kuntosaleilla näkemään. Erityisen tärkeitä asioita meille ovat kuitenkin hyvä lihastasapaino ja moitteettomasti toimiva kivuton keho. Panostamme erityisesti liikkeen laatuun ja oikeaan suorittamistekniikkaan.

Fustra-harjoittelussa kehoa vahvistetaan liikkuvuuden parantamisen ja ryhtiä tukevien syvien lihasten kautta. Näin etenemme turvallisesti ja nousujohteisesti haastavampiin harjoitteisiin, kuten esimerkiksi maastavedon tekniikkaan tai räjähtävän voiman harjoitteluun. Tärkeintä meille on sinun tarpeesi ja tavoitteesi, joita varten Fustra on luotu. Fustrassa on viisi eri tasoa ja löydämme varmasti sinulle sopivimman tavan liikkua.

Tämä vuonna 2012 vuoden liikuntatuotteeksi valittu laadukas treenituote auttaa sinua pääsemään eroon hartia- ja niskasäryistä tai muista kehoa vaivaamista kiputiloista. Harjoittelu vähentää tutkitusti stressiä, parantaa unesi laatua ja lisää energiaa päiviisi. UKK-instituutti on tutkinut Fustran vaikuttavuutta Niska-hartiaseudun haasteisiin ja tutkimus osoitti, että tuotteemme todella parantaa harjoittelun laatua ja korjaa virheasentoja niin paljon, että kivut vähenevät merkittävästi. Voit lukea lisää tutkimuksesta UKK-instituutin sivuilta: UKK-instituutti.

Fustra etenee helpoista ryhtiä parantavista harjoitteista kohti monipuolista lihastasapaino-, voima- ja kestävyysharjoittelua. Voit valita sinulle parhaan vaihtoehdon 10, 20 ja 30 tunnin ohjauspaketeista tai elämäntaparemontit 50-300 tuntia. Harjoitusohjelmiin kuuluvat myös ruokavalion suunnittelu osana harjoitteluasi sekä säännöllinen testaaminen (mm. InBody-mittaukset).

Fustra sopii kaikille ikää, lajia tai tavoitetta katsomatta, koska siinä keskitytään sinun yksilöllisiin tarpeisiisi oman harjoitusohjelman myötä. Fustra sopii liikunnan parissa aloitteleville, mutta myös huippu-urheilijoille.

Fustra vaikuttaa kehoosi ja mieleesi ja on osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi!

p. +358438257170, elisa.leinonen@fustra.fi

fustraaacropped-logo.png

Lue lisää: http://www.fustra.fi.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s