Mitä on Fustra?

Fustra on tapa harjoitella, eli se on oikeastaan kaikkea sitä harjoittelua, mitä olet tottunut kuntosaleilla näkemään. Erityisen tärkeitä asioita meille ovat kuitenkin hyvä lihastasapaino ja moitteettomasti toimiva kivuton keho. Panostamme erityisesti liikkeen laatuun ja oikeaan suorittamistekniikkaan.

Fustra-harjoittelussa kehoa vahvistetaan liikkuvuuden parantamisen ja ryhtiä tukevien syvien lihasten kautta. Näin etenemme turvallisesti ja nousujohteisesti haastavampiin harjoitteisiin. Tärkeintä meille on sinun tarpeesi ja tavoitteesi, joita varten Fustra on luotu.

Tämä vuonna 2012 vuoden liikuntatuotteeksi valittu laadukas treenituote auttaa sinua pääsemään eroon hartia- ja niskasäryistä tai muista kehoa vaivaamista kiputiloista. Harjoittelu vähentää tutkitusti stressiä, parantaa unesi laatua ja lisää energiaa päiviisi.

Fustra etenee helpoista ryhtiä parantavista harjoitteista kohti monipuolista lihastasapaino-, voima- ja kestävyysharjoittelua. Voit valita sinulle parhaan vaihtoehdon 10, 20 ja 30 tunnin ohjauspaketeista tai elämäntaparemontit 50-200 tuntia. Harjoitusohjelmiin kuuluvat myös ruokavalion suunnittelu osana harjoitteluasi sekä säännöllinen testaaminen (mm. InBody-mittaukset).

Fustra sopii kaikille ikää, lajia tai tavoitetta katsomatta, koska siinä keskitytään sinun yksilöllisiin tarpeisiisi oman harjoitusohjelman myötä. Fustra sopii liikunnan parissa aloitteleville, mutta myös huippu-urheilijoille.

Fustra vaikuttaa kehoosi ja mieleesi ja on osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi!

p. +358438257170, elisa.leinonen@fustra.fi

fustra
Kurkkaa Fustra Finlandin kotisivuille

fustraaa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s